Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Τραγούδι-φαβορί από την Νορβηγία

Πηγή: eurovisionclub.com
Διαβάστηκε: 8685 φορές

'Ενα τραγούδι που θεωρείται κατά γενική ομολογία το μεγαλύτερο φαβορί μέχρι στιγμής επέλεξαν απόψε οι Νορβηγοί για να τους εκπροσωπήσει στον 54ο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Το τραγούδι «Fairytale» με ερμηνευτή τον 23χρονο Alexander Rybak επιλέγηκε απόψε στο 'Οσλο της Νορβηγίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον 54ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Το «Fairytale» είχε περάσει μέσα από μια σειρά από ημιτελικούς, με αποτέλεσμα να γίνει ευρύτερα γνωστό σε όλη την Ευρώπη εδώ και αρκετές βδομάδες. Συγκεκριμένα, το τραγούδι πρωτοπαρουσιάστηκε στον 3ο ημιτελικο της χώρας στις 7 Φεβρουαρίου, και από τότε, oι fan του διαγωνισμού το κατατάσσουν ανάμεσα στις συμμετοχές που σίγουρα θα φλερτάρουν φέτος με την πρώτη θέση.
Το τραγούδι έχει πολύ έντονα παραδοσιακά χρώματα, είναι πρωτότυπο και σίγουρα ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα που έχουν επιλεγεί μέχρι σήμερα.Να σημειώσουμε ότι ο ερμηνευτής του τραγουδιού Alexander Rybak κατάγεται από την Λευκορωσία και, λόγω της καταγωγής του, η Νορβηγία αναμένεται πως θα εξασφαλίσει επιπλέον ψήφους από τις χώρες του ανατολικού μπλοκ.Η κρατική τηλεόραση της χώρας NRK ακολούθησε και φέτος διαδικασία ανοικτού διαγωνισμού και είχε παραλάβει περισσότερες από 350 συμμετοχές.Η Νορβηγία διαγωνίζεται στο δεύτερο ημιτελικό, μαζί με την Κύπρο και την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην βρίζετε, μην βγαίνετε εκτός θέματος.