Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Παρουσιάστηκε το βίντεο κλιπ της Κύπρου

Πηγή: eurovisionclub.com

Μέσα από την εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» και στη συνέχεια μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το Ραδιοφωνικό 'Ιδρυμα Κύπρου παρουσίασε σήμερα το βίντεο κλιπ της φετινής Κυπριακής συμμετοχής.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβαν φέτος οι Δέσπω Καρπή και Κόριννα Αβρααμίδου. Την κινηματογράφηση, ηχοληψία και το μοντάζ ανέλαβε προσωπικό του Ιδρύματος, ενώ κάποια γραφικά ετοιμάστηκαν από την ιδιωτική εταιρεία παραγωγής Green Olive.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ΡΙΚ επιστρέφει φέτος στις in-house παραγωγές μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Η τελευταία φορά που η παραγωγή ενός βίντεο κλιπ για τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον είχε αναληφθεί από το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, ήτανε το 2000 με το «Νόμιζα».

Ενορχηστρωτικό άλμα για το «Firefly»

Σε μια άλλη εξέλιξη, το ΡΙΚ έδωσε στη δημοσιότητα την τελική έκδοση του τραγουδιού. Η νέα έκδοση είναι αισθητά βελτιωμένη και μέσα από μια πολύ εντυπωσιακή ενορχήστρωση και πλούσια φωνητικά, αναδυκνείεται η πραγματική δύναμη του τραγουδιού.

Θα λέγαμε ότι ως σύνθεση, το «Firefly» φαίνεται πως είναι η καλύτερη συμμετοχή που έχει στείλει η Κύπρος στην Γιουροβίζιον τα τελευταία χρόνια. 'Ισως ως τραγούδι να είναι καλύτερο και από το «Stronger Every Minute». Αν η Χριστίνα τελικά καταφέρει να τραγουδήσει σωστά και μία-δύο νότες, τότε δεν αποκλείεται να δούμε το «Firefly» να περνά με άνεση στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην βρίζετε, μην βγαίνετε εκτός θέματος.